Különleges termékek


Cégünk több mint húszéves múltja alatt úgy vonult be a köztudatba hogy mi vagyunk azok, akik minden különleges nyomdatechnikai eljárást szívesen és széles körben alkalmazunk a gyártandó termékeinken. Ami másnak probléma és megvalósíthatatlannak tűnő feladat az nekünk kihívás. A megrendelőkkel együtt találjuk ki, különleges lehetőségeket keresünk a megvalósításra, majd egy próbagyártás után ha azt kapjuk amit vártunk indulhat a szériagyártás. Így van birtokunkban többek között egy a könyv oldalát bármilyen színnel nyomtatni tudó akár többszínű élfestési technológia (Szépművészeti Múzeum), speciális médiakapcsolások tálcákkal, tüskékkel (EMI, Warner), különleges „mozgó termékfelerősítések” (DunaCity) PR anyagokhoz, „szétugró” egymásba helyezhető médiacsomagolások (Porshe Hungária), rejtett mágnesekkel működő dobozok, mappák, papírból készült CD tokok, hulladék papíranyagból hővel préselt tálcák gyártási tapasztalatai (Graphisoft), magasnyomással gyártható többszínű lemeztermékek (Bacardi), lézeres stancolási technika, kaparós anyag felvitele a hordozóanyagra és még sorolhatnánk…

 


Ha a nyomdatermékhez műanyagot is fell kell használni, vákumszívási és fröccsöntési technológiával is kapcsolatban állunk (játékdoboz-betétek, spec.CD tálcák), a műanyag hablemezeket hagyományos technikával tudjuk stancolni . Többrétegű vakdomborítás kialakításához vésnök cég munkáját vesszünk igénybe (MTA).

 


Termékminta-tartó dobozok, attrapok elkészítésénél a kartonokat nyomtatás után 2-3 rétegben ragasztjuk, stancoljuk, összeállítjuk, mágneslapos záródási tecnnikát alkalmazunk (GSK)
Ha olyan eljárást szeretne ami kiemeli a terméket a tömegből és mindenkinek megakad a szeme rajta, keressen minket, mindig tudunk kreatív ötletekkel szolgálni.