Cégarculat


Egy cég életében elengedhetetlen a céges arculati elemek ( levélpapír, boríték, névjegy, üdvözlőkártyák ) elkészítése és használata. Az elektronikus kommunikáció korában a QR kódok elterjedésével ezek a cégarculatok újra mind szélesebb körben terjednek, a könnyű „vissza-digitalizálhatóság” miatt.

 

A jó cégarculat sokat elárul a cég tevékenységéről, kreativitásáról, piaci pozíciójáról, gondolkodásmódjáról.

 

A digitális nyomdatechnika elterjedésével nem probléma ha a cégarculatot csak pár száz darabos mennyiségben kell kinyomtatni, gazdaságos ár-érték arány érhető el vele. Ezek a cégarculatok mindig 4 színes technikával készülnek. Speciális direktszínes - kreatív felületnemesítésű cégarculatokhoz azonban még mindig az ofszet technológiát ajánljuk, színhűsége, pontossága, tovább feldolgozhatósága miatt. A külföldi leányvállalatok cégarculatai sokszor központilag meghatározott elemekből állnak nehezen beszerezhető alapanyagokra, különleges technikával. A cégarculati kézikönyvek segítségével be tudjuk szerezni a szükséges alapanyagokat vagy helyettesítjük egy teljesen hasonlóval, így elő tudjuk állítani az anyavállalati cégarculattal teljesen megegyezőt.

 

A rendelkezésre álló több száz papírfajta és a széles technológiai háttér garancia arra hogy mindenki akinek mi készítjük el cégarculatát, teljesen elégedett lesz a végtermékkel.