CD borító nyomtatás, DVD borító nyomtatás, Digipack nyomtatás


Nyomdánk indulásakor a fő termékcsoportunk a CD, DVD borítók gyártása volt, ez adta termelésünk gerincét. Mára ezek a CD-DVD csomagolások egyre jobban háttérbe szorulnak, mennyiségük is folyamatosan csökken, de mi ez idő alatt nagy gyakorlatot szereztünk a különféle CD, DVD borítók nyomtatásában.

 

Ezen csomagolások gyártásánál nagyon fontos a pontos mérettartás a borítók vágásánál tizedek is számítanak, hiszen a CD-DVD tokoknak szabott méreteik vannak ettől eltérni nem lehet. Gyártunk CD-DVD borítókat az egylapos legegyszerűbbtől a több száz oldalas ragasztókötött CD-DVD könyvekig, akár keménytáblás verzióban is. A CD-DVD korongok felerősítésére is több mód kínálkozik, a CD-tasaktól, az öntapadós CD tüskén át a különféle CD-DVD tálcákig. Ezeket vagy saját fejlesztés alapján mi gyártjuk vagy importból szerezzük be raklapos tételekben. A lehetőségek szélesek akár több darab CD-t vagy DVD-t is bele tudunk építeni egy CD-DVD borítóba vagy könyvecskébe. Az egy vagy több CD-DVD tokot és hozzá tartozó könyvet, füzetkét stancolt egy oldalon nyitott másik oldalán zárt CD-DVD dobozba is össze tudjuk csomagolni (slipcase). Ezek pontos méreteit, stancrajzait saját magunk modellezzük, tervezzük a vevő igényei alapján, a tervezéshez a kész PDF-et rendelkezésére bocsátjuk és a CD-DVD tokok stancszerszámait is mi készítjük el. Ezeket a tokokat igény szerint fóliázással, UV lakkal, fólia présnyomással nemesítjük.


Cégünk másik fontos termékei a digipackok, amin kartonból készített CD-DVD borítókat értünk. A digipackok fajtái nagyon változatosak, mind terjedelmük mind a CD-DVD korongok, CD-DVD borítók behelyezése szempontjából. Honlapunkon több mint 50 féle különböző CD-DVD tok és digipack stancrajza található letölthető, tervezhető formában, segítve ezzel a megfelelő CD-DVD csomagolás kiválasztását. A digipackok környezetbarátabb csomagolások a hagyományos CD-DVD tokoknál a kevesebb műanyag felhasználása miatt. Ezeket digipackokat le tudjuk gyártani többrétegű papírból készült CD-DVD tálcákkal is, teljesen elhagyva a műanyagok alkalmazását.


A megrendelt CD-DVD borítók, digipackok nyomdai anyagát minden esetben gyártás előtt célszoftverekkel leellenőrizzük és kollégáink felhívják a figyelmet az esetleges tervezési vagy méret hibákra. A gyártás során a legjobb minőségű kartonokat használjuk a mérettartás miatt, a digipack tálcákat nagynyomású hotmelt ragasztóautomatával ragasztjuk pontosan pozicionálva, színtelen, rugalmas ragasztóanyaggal.


Bármilyen speciális igényt igyekszünk megvalósítani ügyfeleinknek, akik az átlagnál különlegesebb CD, DVD tokot illetve digipackot szeretnének készíteni.

A digipackok a bennük elhelyezett CD-DVD korongoknak egyedibb, igényesebb külsőt kölcsönöznek a hagyományos CD, DVD borítóknál.

Minden CD-DVD borító valamint digipack nyomtatással kapcsolatos kérdésére szívesen válaszolunk, keressen minket elérhetőségeinken.