Nyomtatás


…természetesen HEIDELBERG…

Gépparkunk típusösszetétele, színszáma, és formátuma rugalmasságot, hatékonyságot és gazdaságosságot biztosít minden szín-és példányszám esetén.
Cégünknél 4 újonnan vásárolt Heidelberg típusú nyomógép üzemel melyeket folyamatosan cserélünk. Ezek a német gyártmányú nyomóművek a legmagasabb színvonalat képviselik az iparban (emellett elnyűhetetlenek).
A kapacitásunk napi 200 ezer ív színes, illetve ugyanennyi 1 és 2 színes nyomat előállítását teszi lehetővé, egyesítve ezzel a rugalmasságot és a nagy termelékenységet.
Versenyképes árakon tudunk előállítani pár száz névjegyet, levélpapírt, borítékot de több tízezer prospektust is egyaránt.
A maximális színhűséget teljes color management szolgálja, a nyomógépek számítógép vezéreltek, előfestékező rendszer köti össze őket a CtP-berendezéssel mely a nyomtatási adatokat a gépekhez továbbítja. A kezelőpultoknál spektrofotométeres színkalibráló egységek találhatók melyek az első ív terhelés értékeit visszamérve online korrigálják a nyomógépeket. Ez minimális beigazítási időt garantál (az első ív már jó minőségű) és tökéletes nyomatot eredményez ami a hazai nyomdaiparban egyedülállónak mondható. Ezzel a berendezéssel valósítottuk meg és tartjuk fenn 2010 óta az ISO 12647-2 szabvány szerint tanusított színhű és magas minőségű nyomtatást.