Különlegességek


… lehetetlen ???...nem probléma… 

A megszokott nyomdatechnológiák mellett az egyedi igények kivitelezésére sok kreatív megvalósítási lehetőséget kínálunk, amely kiemeli az elkészült terméket az átlagosak sorából.


Doboztervezés, csomagolási modellek elkészítése

Egyedi termékcsomagolás-összepárosításhoz, promóciós anyagokhoz lézervágott maketteket készítünk, melyek stancrajzát a végleges forma kialakulása után digitalizálva a megrendelőiknek díjmentesen biztosítjuk a grafikai tervezéshez.(médiakapcsolások, hanghordozó+könyv, ital-nyakhengerek, kozmetikai alakos üvegek, tégelyek, ampullák, díszdobozok stb) 

80-100-as rácssűrűségű nyomtatás

Az exkluziv fotóalbumokhoz, éves jelentésekhez, díszdobozokhoz ajánljuk ezeket a tökéletesen finom rajzolatokat biztosító megoldásokat, melyeknél még a nagyméretű egészoldalas képeken sem láthatóak a nyomat rácspontjai
Color management
Mivel cégünk nyomtatási rendszere színkalibrált a monitoroktól a nyomógépekig, ezek a segítségével megtervezve anyagaikat az elkészült nyomatok színvilága megegyezik a tervezés soránt elvártakkal. Alap profilunk az ISO Fogra 27, mely a Photoshop egyik alapbeállítása. Nyomtatás előtt színhű digitális próbanyomatot is tudunk készíteni az utolsó ellenőrzéshez.


Speciális nyomdafestékek, lakkok

Cégünk egy magas fényű, extra pigmentdús, ponttartó (a papírra került raszterpont nem terül el, hanem megtartja az alakját) nagy dörzsállóságú speciális festékszériát használ, mely biztosítja a legmagasabb nyomatminőséget, az élő színeket és legfinomabb rajzolatot a sűrű nyomtatási rácsoknál is.A hagyományos Pantone és HKS színskálák mellett a kiegészítő speciális metál vagy fluoreszcens festék-direktszínek alkalmazásával különleges hatások érhetők el. A felületnemesítésre többféle lakk áll rendelkezésre az illatos lakkokig bezárólag.


Különleges termékek, eljárások

  • - speciális hajtások oltárhajtástól a térképekig 
  • -  nagyméretű gépi összehordás B/2 (50x70 cm) méretig pl. naptárakhoz, irkafűzés fekvő A/4 prospektusokhoz
  • - kisméretű mini prospektusok irkafűzése
  • - speciális színes fém présfóliák a hagyományos fémszíneken kívül finom rajzolatokhoz és flekkekhez is
  • - kézi vésettel készült klisékkel  „többszintű” domborítások 
  • - lézerstancolás a legfinomabb rajzolatok kivágásához
  • - mágneses záródások speciális térbeli alakzatokhoz, tartókhoz
  • - speciális kézzel gyártható termékek, térbeli kassírozások, laprahajtott gumizás segítségével „szétugró” marketing ötletek
  • - dupla anyagvastagságból ragasztott papír CD és DVD tokok ( digipack ) saját import műanyag tálcákkal, újrapapír hab CD-DVD  tálcák. A rögzítéshez nagynyomású hotmelt ragasztó automata célgép.