Filozófia


…minőség, gyorsaság, olcsóság (a minőséghez mérten)…

A tevékenységünk kezdetekor a fejlődés iránya, két lehetséges utat kínált fel számunkra:

  • progresszív fejlesztést a bevételek arányában
  • agresszív fejlesztést kölcsönök segítségével.

A kevésbé kockázatos, fokozatosan emelkedő fejlesztés mellett döntöttünk, mely nem hozott gyorsan kiugró, látványos nyereséget, de az elmúlt évek alatt sikerült biztos piaci pozíciót, partnereink megelégedését és rendkívül stabil anyagi hátteret elérni.
A nyereség nagyrészét fejlesztésre, modernizálásra fordítjuk, ez is garantálja piacvezető helyzetünk további megtartását. Kollégáink a céget magukénak érzik, összetartóak, motiváltak ezért társaságunknál fluktuáció nincs, munkatársaink mind-mind sok év óta nálunk dolgoznak. 
Cégünk pénzügyi helyzete kifogástalan. Fennállása óta minden számláját határidőn belül kifizette, tartozása sohasem volt.
Minden alkalmat megragadunk arra, hogy a kor követelményei szerint alakítsuk arculatunkat, gazdasági felépítésünket.
A töretlen fejlődésünk és jó eredményeink, egy sajátságos gazdasági filozófia valamint az intelligens tervezés alkalmazásával jöttek létre és határozták meg egyértelműen a továbbra is követendő utat. Mindezt nem érhettük volna el, ha Önök nem elégedettek az elvégzett munkákkal. Hozzájárult még sikereinkhez, hogy számunkra nem létezik fontosabb cél, minthogy megrendelőink teljes mértékben megelégedetten távozzanak és megbízásaikkal újra visszatérjenek hozzánk.