Előkészítés


…sűrű rácsozat?...nem is látom...

A beérkező anyagokat kompozit PDF formátumban fogadjuk, amelyet lehetőleg PostCrypt file-ból kérünk megírni, sok hibalehetőséget kiküszöbölve ezzel.
A gyártásba illesztés előtt minőségellenőrzést végzünk (Acrobat Professional, Enfocus PitStop, Preflighting), majd belső hálózaton átkerül a munka a CTP berendezéshez. 
A digitális ívkilövést Heidelberg Prinect Sigma Station szoftverrel végezzük, Heidelberg RIP segitségével elkészül a nyomólemez. Nagykapacitású nyomógépeinket automata lemezadagolású Heidelberg Suprasetter Computer to Plate (CtP) berendezés szolgálja ki, amely 33 lemez/ órás kapacitásával egyedülállónak számít. Az elkészült lemezt műszeresen mérjük a minőségellenőrzés céljából (denzitás, ponttorzulás stb.), illetve nagyfelbontású monitoron tartalmi ellenőrzést végzünk, színkivonatonként összehasonlítva azt a beérkezett állománnyal. Az anyagról színkalibrált digitális proof is készül.
Cégünk az előkészítés során is nagy hangsúlyt fektet a magas minőségre és a kiváló színhelyességre, melyet a színkalibrált monitorok és a folyamatosan fejlesztett ICC profilok is elősegítenek.
A közelmúltat képviselő hagyományos ofszetlemez hívó és levilágító automata, modern fotólabor és a manuális montírkészítés, az ilyen igénnyel fellépő vevőinknek változatlanul a rendelkezésére áll, és húszéves katalogizált filmarchívumunk egy-egy régebbi munka utángyártásakor is elengedhetetlenül szükséges.
Az elkészült anyagokat természetesen digitális állományokban is archiváljuk.