Digitális és nagyformátumú nyomtatás


…egy darab?...nem lehetne kettő?...
A marketing piaci viszonyok átrendeződése és a nyomatok megszemélyesítésének növekvő igénye miatt 2010-ben nagyteljesítményű XEROX digitális nyomógépet valamint Roland óriásposzter nyomtatót vásároltunk, vevőink igényeit kielégítve ezzel kis példányszámú nyomtatások (1-50 db) esetén is.
A tisztán digitális technikával dolgozó nyomdákkal szembeni előnyünk a nyomatok továbbfeldolgozásának széles lehetősége (hajtogatás, dobozgyártás, digipackok, CD tasakok, pár példányos keménytáblás vagy kartonált borítójú könyvek).
Az ofszet és digitális technológiával egyaránt nyomtatható preprint papírokkal ofszet előnyomtatással tudjuk a nagy mennyiségű elkészült nyomatunkat egyedileg megszemélyesíteni, szám vagy karaktersorokkal, vonalkódokkal stb.
Nagyformátumú ROLAND plakátnyomtatónkkal 137 cm szélességig tudunk nyomtatni fotóminőségben változatos alapanyagokra a papírtól a műanyagon keresztül a különféle kültéri anyagokig (pl. banner, zászló vagy akár építési háló). A festékünk oldószeres, UV álló több évig színtartó. Az elkészült nyomatokat igény szerint lamináljuk, fóliázzuk akár lépésálló vagy Graffiti-álló fóliával is, kasírozzuk műanyag vagy papírhab-lemezre, szegecseljük, szemezzük, tépőzárral látjuk el stb.