Az EPC nyomda


Az Elektroproduct Kft. (a nyomdaipar mellett elektronikai fejlesztéssel is foglalkozott indulásakor) üzleti életben elterjedt nevén EPC Nyomda magyar magántulajdonú nyomdaipari kft., melyet Karaszi Ferenc alakított 1989-ben.

A több mint két évtized alatt dinamikusan fejlődő középvállalkozássá nőtt, amely a tulajdonos igényeinek megfelelően a legnagyobb hangsúlyt fekteti a kimagasló nyomdai minőségre, és a vevőpartneri kiszolgálásra, megkülönböztetvén az EPC-t az átlagos nyomdaipari termelőüzemektől.

Cégünknél fontosságban mindent megelőz, a kiváló minőség, a pontos határidő, és a szolgáltatás színvonalához képest kedvező ár. Csak minőségi nyomópapírokra dolgozunk, német festékkel és segédanyagokkal melyek biztosítják a  kiemelkedő nyomatképet jó felületük és kicsiny pontterülésük miatt, kiemelkedő helyet teremtve számunkra ezzel pl. a művészeti albumok piacán. Kollégáink régi ismerősként köszöntik partnereinket, akik mindig ugyanazokkal az arcokkal találkozhatnak mind a gépteremben gépinduláskor, mind az irodában a rendelés leadásakor biztosítva ezzel a bensőséges partneri kapcsolatot.